Jukeboxadmin

Jukebox verhuur en jukebox verkoop?

Joey’s Fifties Rent uit Uden verhuurt alles dat met de jaren ’50, ’60, ’70, Rock & Roll of Amerikaans te maken heeft. Voor themafeesten, huwelijksjubilea en voor nog veel meer zijn wij de partij die alles tot in de puntjes verzorgt. Ook verzorgen wij optredens van bands en artiesten om elke gelegenheid te voorzien van de onmiskenbare sound van die tijd. Ook met originele jukeboxen brengen wij het geluid van vervlogen tijden. Jukeboxen huren en jukeboxen kopen doet u bij Joey’s.

Vraag direct online een offerte aan om een jukebox te huren!

U kunt ons bellen op nummer: 06 25 30 09 17. Middels ons online contactformulier kunt u direct een offerte aanvragen voor de organisatie van een feest of de huur van een jukebox.

Joey’s; niet alleen voor jukebox verhuur

Buiten de verkoop en verhuur van jukeboxen biedt Joey’s nog veel meer. Eigenlijk alles dat met, de jaren vijftig, zestig, zeventig, Rock en Roll en Amerika te maken heeft. Wat nog meer? Een overzicht:

  • Feestbenodigdheden – Bij Joey’s Fifties Rent huurt u voordelig al uw accessoires voor uw themafeest.
  • Bijpassende muziek – Wij verzorgen – indien gewenst – graag een band of artiest met, uiteraard, die heerlijke Rock ’n Roll oldies.
  • Jukebox verhuur – Uiteraard mag een jukebox niet ontbreken. Ook deze verzorgen wij!
  • Bezorging op locatie – Wij brengen alle artikelen naar de feestlocatie. En dat voor maar 0,50 per kilometer! (per vracht)
  • Bijpassende Classic Car met chauffeur – U huurt bij Joey’s bijvoorbeeld een echte Cadillac met chauffeur voor betaalbare prijzen!